Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γρ φρέσκος σολομός (φιλέτο χωρίς κόκαλα)
  • 1 φλιτζάνι σόγια σος
  • 2 κουταλιές της σούπας πάστα ουασάμπι (καυτερή πάστα από τη ρίζα ενός ιαπωνικού φυτού – θα το βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ)
  • 4 κουταλιές της σούπας τζίντζερ τουρσί

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το ψάρι σε πολύ μικρές μπουκίτσες. Βάλτε τις σε ένα μπολ και περιχύστε με τη σόγια σος. Αφήστε για περίπου 20-25 λεπτά το ψάρι μέσα στη σόγια σος. Στη συνέχεια στραγγίστε και βάλτε τις μπουκίτσες του ψαριού σε 4 μικρά μπολάκια.
  2. Σερβίρετε βάζοντας στο κάθε μπολάκι λίγο ουασάμπι και 1 κουταλιά τζίντζερ τουρσί. Συνοδέψτε με ένα μπολάκι με σόγια σος.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.