-
Article Information
-
Category: Σάλτσες

Υλικά
- 2 αβοκάντο
- 2 τομάτες
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο κολίανδρο (φρέσκα φύλλα)
- 1 κουταλάκι του γλυκού άσπρο κρασί ή μηλόξυδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε όλα τα υλικά και χτυπήστε τα στο μπλέντερ.
- Αφήστε το μείγμα σκεπασμένο στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ώστε να αναμειχθούν οι γεύσεις.
- Δοκιμάστε το με tortilla chips φυσικής γεύσης.
Σημείωση: Η ζάχαρη βοηθάει στην εξισορρόπηση του ξυδιού, ώστε αυτό να διατηρήσει το καλό χρώμα του μείγματος.
Πηγή: www.asante.gr
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !